Bøgevej

Afdelingen består af 15 boliger i det tidligere ”Møllevang” og er beliggende centralt i Hornsyld, tæt på indkøbsmuligheder. Der hører en lille terrasse til hver bolig, ligesom der er et større grønt fællesareal.

 

Hjarnø

På den lille ø Hjarnø, råder boligselskabet over 2 ældreboliger, som er beliggende umiddelbart i forlængelse af molen hvor færgen lægger til.

Posted in Ældreboliger |

Birkevej i Hornsyld

Birkevej 6A – 16B, 8783 Hornsyld.

Afdelingen består af 12 ældreboliger bygget som dobbelthuse og beliggende midt i Hornsyld og tæt på indkøbsmuligheder. Der må holdes et husdyr.

 

Mølleparken i Stouby

Mølleparken 1 – 30, 7140 Stouby

Afdelingen består af 20 ældreboliger beliggende i landsbyen Stouby tæt på byens købmand og med gode busforbindelser ti Juelsminde, Vejle og Horsens. Der må holdes et husdyr.

 

Smedetoften i Barrit

Smedetoften 1 – 29, 7150 Barrit

Afdelingen består af 20 ældreboliger beliggende i landsbyen Barrit med gode busforbindelser til Juelsminde, Vejle og Horsens. Der må holdes et husdyr.

 

Birkeparken i Juelsminde

Rousthøjs Allé 9 – 47, 7130 Juelsminde.

Afdelingen består af 20 stk. ældreboliger. Det er rækkehuse, som er beliggende nær Juelsminde centrum med gode indkøbsmuligheder og med Plejecenter Birkelund som nærmeste nabo. Der må holdes et husdyr.


Kirkedalsvej i Rårup

Kirkedalsvej 51A – 51K

Afdelingen består af 10 ældreboliger beliggende i landsbyen Rårup med Plejecenter Kirkedal somnærmeste nabo. Der må holdes et husdyr.


Museumsvænget i Glud

Museumsvænget 4 – 27 Glud, 7130 Juelsminde

Afdelingen består af 20 stk. ældreboliger. Den er beliggende i den hyggelige landsby Glud mellem Juelsminde og Horsens med gode busforbindelser og gode indkøbsmuligheder tæt på. Der må holdes et husdyr.