Plejecenter Birkelund ligger placeret centralt i Juelsminde og består af 69 boliger. Plejecentret er opført i 1965 som et hvilehjem, men i 1998 byggede man 24 moderne plejeboliger til og resten af plejecentret fik en gennemgribende renovering.

Boligselskabet har indgået en aftale med Waoo mod levering af TV, Internet og Telefoni via fibernettet. Man får som udgangspunkt TV grundpakken på kr. 255,- som man betaler via huslejen. Ønskes en anden TV pakke/og eller fiberbånd, kontaktes Waoo på mobil 70 29 24 31.


JAB af 1946 administrerer ældre- og plejeboliger i den østlige del af Hedensted Kommune.

Boligselskabet administrerer plejeboliger på plejecentrene Birkelund i Juelsminde, Kildevældet i Hornsyld samt Kirkedal i Rårup.

Desuden administrerer Boligselskabet ældreboliger i afdelingerne Kuren og Birkeparken i Juelsminde, Smedetoften i Barrit, Mølleparken i Stouby, Museumsvænget i Glud samt afdelinger på Birkevej og Bøgevej i Hornsyld, ligesom der administreres bofællesskaber for handicappede på Egevej og Nørregade i Hornsyld.

Alle ældre- og plejeboliger visiteres igennem Hedensted Kommune. Dog står Boligselskabet selv for udlejning af Kuren i Juelsminde.

Beliggenhed:
Rousthøjs Allé 5 – 7. 7130 Juelsminde